2024. jún 17.

Fociőrület itt. Véleményem a magyar válogatottról plussz egy csomó mém.

írta: Németh Szilveszter
Fociőrület itt. Véleményem a magyar válogatottról plussz egy csomó mém.

Ne olvasd el ha nagy rajongója vagy a magyar fociválogatottnak.

Nagy a foci őrület itt Németországban. Elég csak kitenni a lábunkat a házból és lépten nyomon a focival találjuk szembe magunkat most itt Münchenben. Nehéz lesz ezt a posztot szubjektívan politikailag korrekten létrehozni, tekintve, hogy a futballról alkotott véleményem nem teljesen pozitív. Nem azt mondom hogy utálom, mondjuk inkább csak úgy, hogy túlértékeltnek gondolom. De egész Európa most őrületben van az EB miatt. Természetesen kicsit engem is megérintett. Senkit nem akarok felhergelni amúgy.

Nos mindenesetre ebben a blogposztban megosztom a gondolataimat főként a legnagyobb "infókra" reagálva, illetve megosztom mások gondolatait is facebookról, illetve jópár vicces mémet hozok nektek. ( Ami csak azok számára vicces akik nem olyan nagy fanjai a magyar válogatottnak)

Pár sokat mondó facebook kommentet is hozok nektek hogy más véleményt is lássatok. Először is rajtam nem fog a manupiláció, ami nem jó az nem jó, hiába próbálja a média nekem bemesélni hogy valami jó, ha nem az


Szoboszlait jó játékosnak gondolom, de nem egy Ronaldo azért lássuk be, és egy fecske nem csinál nyarat. Nem sok új játékos van a válogatottban és sajnos tehetségtelenekből nem lesz tehetséges az idő előrehaladtával sem. Olyan ez talán mint az intelligencia, hogy biztos tud valamennyit fejlődni egy játékos, de valószínűleg  belőlem sem lesz Einstein, se most se később. Továbbá a probléma az, hogy azt mondják hogy azért ezek a játékosok vannak ott mert nincs jobb, tehát kvázi ők a legjobbak ami elég szomorú. Lényegében én a játékosok tehetségtelenségében látom a sikertelenségét a magyar válogatottnak.

Az hogy a focisták túl vannak fizetve és hogy ez valamilyen szinten bosszantja az "átlag adófizető állampolgárt" szintén rendben van. Igen túl vannak fizetve rossz teljesítményért. Érthetően bosszantó. Olvastam egy kommentet aki azt írta. Ha én nem teljesítek jól a munkahelyemen kirúgnak. Van igazság ezekben a dolgokban sajnos.

Mindenesetre elég rosszul indult a Magyaroknak az EB Tippmixen sajnos a Magyarok ellen fogadtam. De be is jött. Ez egy fájdalmas befektetés. Nem szurkolok ellenük, de látom hogy gyengék. Sőt legbelül szeretném ha ők lennének a világ legjobbjai. Biztos páran mondanák erre, hogy hazaáruló vagyok. Így szokott menni a dolog. Egyébként van az a kategória is, aki direkt a magyarok ellen szurkol. No nem azért mert utálja a magyarokat, vagy a hazát, (persze ez is lehet). Inkább dacból...

 

1000057214.jpg

1000057208.jpg

1000057223.jpg

1000057224.jpg

1000057217.jpg

1000057210.jpg

1000057210_1.jpg
N.Sz

Szólj hozzá