2024. jún 16.

Brutál jó éttermek Münchenben. (ha van pénzetek)

írta: Németh Szilveszter
Brutál jó éttermek Münchenben. (ha van pénzetek)

fine dining?

Na igen. Sajnos étteremre nem igazán van pénzem. A német intenzív nyelvkurzus és a küzdelem a mindennapi megélhetéssel nem sok lehetőséget biztosít arra, hogy a kulináris élvezeteknek hódoljak. Egyébként úgy elmondható, hogy az éttermi árak itt Németországban drágábbak mint otthon. A szupermarket árakkal ellentétben. Azok hasonlók. Sokszor olcsóbbak, és jobb minőségűek is mint otthon. A hangsúly a jobb minőségen van.

Mindegy ebbe most nem megyek bele, inkább hoztam pár bakancslistás éttermet itt Münchenben, amit egyszer szeretnék meglátogatni. Egytől egyig megérintettek és szívesen elmennék és tesztelném őket személyesen pár fotót lőve és értékelést írva róluk a blogon. Talán majd meg is tehetem egyszer és tudok majd újra írni róla itt a blogban egyszer. 

Nos de nézzük is az éttermeket. Csak a nevüket írom le és pár fotóval bemutatom. Tapasztalat híján ennyi lehet releváns. Az utolsó pár már high fine dining. Szóval nagy elit. 100 euró plusszos ételekkel, vagy inkább művészetekkel az asztalon.

1. IZAKAYA Asian Kitchen & Bar München


2. Jaadin



3. Rustikeria München



4. WACA München



5. Ornella Italian Restaurant München



6. Griorgia Trattoria



7. Seven Paintings München





8. ESSENCE Restaurant




9. 1804 Restaurant München


10. Le Stolles REstaurant München

Szólj hozzá